Jagt Nyhed.


Kjeld Nyhus Andersen, der har oprettet en Facebook gruppe “Spiren til en ny landsdækkende jagtforening” med det formål at starte en ny landsdækkende jagtforening op, og Jørgen Nielsen, der ejer en virksomhed der producerer jagtrifler og tilbehør


blandt andet Sonic lyddæmper, har indgået den aftale med Dansk Land- og Strandjagt om at anbefale interesserede i, at melde sig ind i Dansk Land- og Strandjagt af 1991, for 100 kr. for resten af året.

Alle ser muligheden i at samle kræfterne i Dansk Land- og Strandjagt frem for at skulle starte en ny jagtforening op med foreningsstruktur, vedtægter og jagtblad.Det handler om at komme på jagt - nu og i fremtiden

Ved at melde sig ind i Dansk Land- og Strandjagt støtter man vores arbejde for den almindelige jæger. Vi er mange, men vi skal helst være endnu flere, hvis vi skal sikre jagten en plads i det moderne samfund. 

Engang var jagt lige så naturligt som lystfiskeri, men i dag har mange folk svært ved at forstå, hvorfor man skal have lov til at gå på jagt. Hvis ikke vi står sammen, bliver jagten i Danmark ramt af flere og flere begrænsninger - vi har mange modstandere, og de er gode til at bruge medierne.

Dansk Land- og Strandjagt holder øje med lovforslag, arrangerer et utal af jagter i lokalforeningerne og sørger for adgang til skydebaner - for blot at nævne lidt af det, vi beskæftiger os med. Vi er med i statsskovenes jægerfora og de brugergrupper, der bestyrer vildtreservaterne.


Som medlem modtager man desuden vores flotte blad JAGT & JÆGERE seks gange om året

Man vil som udgangspunkt blive tilmeldt den nærmeste lokalafdeling, men man kan også vælge at tilmelde sig en anden, hvis man for eksempel jager et andet sted, end hvor man bor. 


Hos vores kasserer kan man få svar på yderligere spørgsmål om medlemsskab. Ring eller skriv, hvis du har lyst til at vide mere:

   Asta Poulsen
   Tarmvej 117, 6893 Hemmet
   Telefon 30 22 52 72
   E-post


Du kan melde dig ind ved at 

  1. Betale med en bankoverførsel. Kontoen er 7789 1029074
  2. Betale med indbetalingskort: +73<   >80748248.
  3. Udfylde skemaet til højre. Derefter kontakter vi dig.
  4. MobilePay box28402
Hvis der betales med mobilepay, er det meget vigtig at du skriver din adresse, af hensyn til bladetHvilket medlemskab passer dig?

A-medlem
Ordinært medlemskab (medlem af lokalforening/kredsforening): 350 kroner + kontingent til lokalforeningen, som besluttes på lokalforeningens generalforsamling.
Får blad + forsikring + deltager i alle aktiviteter.

B-medlem
Direkte medlemskab (hovedforening): 350 kroner + et beløb svarende til lokalforeningernes kontingent, der for tiden er 50 kroner. 
Får blad + forsikring.

C-medlem
Lokalforenings medlemskab. Der betales et beløb til landsforeningen, for tiden 75 kr., og hvis lokalforeningen ønsker det, et beløb til lokalforeningen. C- medlemmer får intet blad, men er omfattet af forsikring og kan deltage i landsaktiviteterne.

D-medlem
Prøve/Juniormedlemskab: 200 kroner. Skal være under 18 år. Er medlem af hovedforeningen. Skal opgive fødselsdato ved indmeldelse.
Får blad + forsikring.

Familie/Husstandsmedlemskab

A-medlemskab + C-medlemskab


Vi håber, at du vil prøve Dansk Land- og Strandjagt eller give et medlemsskab som gave. Velkommen!Strandjagt


 
   Indmeldelse

indmeldelse_dls