Man kan melde sig ind ved at udfylde skemaet her på siden.
Senere vil I blive kontaktet og få tilsendt et girokort

Se mere om de forskellige former for medlemskab nederst på siden.


Man kan desværre ikke melde sig ind i Højer afdeling lige nu.Det handler om at komme på jagt - nu og i fremtiden

Ved at melde sig ind i Dansk Land- og Strandjagt støtter man vores arbejde for den almindelige jæger. Vi er mange, men vi skal helst være endnu flere, hvis vi skal sikre jagten en plads i det moderne samfund. 

Engang var jagt lige så naturligt som lystfiskeri, men i dag har mange folk svært ved at forstå, hvorfor man skal have lov til at gå på jagt. Hvis ikke vi står sammen, bliver jagten i Danmark ramt af flere og flere begrænsninger - vi har mange modstandere, og de er gode til at bruge medierne.

Dansk Land- og Strandjagt holder øje med lovforslag, arrangerer et utal af jagter i lokalforeningerne og sørger for adgang til skydebaner - for blot at nævne lidt af det, vi beskæftiger os med. Vi er med i statsskovenes jægerfora og de brugergrupper, der bestyrer vildtreservaterne.


Som medlem modtager man desuden vores flotte blad JAGT & JÆGERE seks gange om året, og man er dækket af en fælles forsikring.

Man vil som udgangspunkt blive tilmeldt den nærmeste lokalafdeling, men man kan også vælge at tilmelde sig en anden, hvis man for eksempel jager et andet sted, end hvor man bor. 


Du kan få svar på yderligere spørgsmål om medlemskab ved at ringe til vores formand Erik Clausen på 61 60 92 92.


Du kan melde dig ind ved at

  1. Udfylde skemaet til højre og du vil blive kontaktet.
  2. Vi kan desværre pt ikke modtage betaling via MobilePay.

Hvilket medlemskab passer dig?

A-medlem
Ordinært medlemskab (medlem af lokalforening/kredsforening): 350 kroner + kontingent til lokalforeningen, som besluttes på lokalforeningens generalforsamling.
Får blad + forsikring + deltager i alle aktiviteter.

B-medlem
Direkte medlemskab (hovedforening): 350 kroner
Får blad + forsikring.

C-medlem
Lokalforenings medlemskab. Der betales et beløb til landsforeningen, for tiden 100 kr., og hvis lokalforeningen ønsker det, et beløb til lokalforeningen. C- medlemmer får intet blad, men er omfattet af forsikring og kan deltage i landsaktiviteterne.

D-medlem
Prøve/Juniormedlemskab: 200 kroner. Skal være under 18 år. Er medlem af hovedforeningen. Skal opgive fødselsdato ved indmeldelse.
Får blad + forsikring.

Husstandsmedlemskab

A-medlemskab + C-medlemskab


Vi håber, at du vil prøve Dansk Land- og Strandjagt eller give et medlemsskab som gave. Velkommen!Strandjagt