Dette er DLS‎ > ‎

Messer

JAGT & GAMEFAIR 2016

Jagt & Natur på Gram Slot 2016, for fjerde gang i år. Jagt og natur messen fik godt 6.000 besøgende i år, en fremgang på 20%. Messen laves i samarbejdet med foreninger og kommercielle aktører i branchen.
Jagt & Natur afvikles i 2016 i weekenden den 20. og 21. august, med 180 stande inde som ude. Jagt og natur messens temaer er: Jagt-, Lystfiskeri-, Hunde og Heste-, Mad og delikatesser-, og Outdoor.
Dansk Land og Strandjagt deltog som sædvanlig, og det blev et stort tilløb til vores udstilling i Gram, der var ca. 400 besøgende og der blev tegnet et pænt antal nye medlemmer til Dansk Land og Strandjagt. Vores stand var opbygget med gamle jagtvåben og abnorme trofæer og nogle pæne hjorte og jagtsimulator, og loppesalg. Derudover havde vi lånt jagtbåde og jagtpram fra Ribe Bådcenter, som der var meget stor interesse for.
  


Som noget nyt afholder Gram Slot også Jagt og jagtferie.
Livsstilsmessen på Valdemars Slot på Tåsinge 2016. Dansk Land og Strandjagt deltog med en stand. 

CHPevent og Valdemars Slot slog dørene op til livsstilsmesse den 14.-16. maj, hvor man kunne smage, røre ved,
køre, opleve og købe alle forårsnyhederne, der gør livet lidt dejligere. 
Som noget ganske særligt blev der præsenteret et stort jagt og outdoor område, hvor både DJ og Dansk Land og
Strandjagt deltog.
    

Jagt og naturmessen på Gram slot, 

Efter stor succes de sidste par år deltager vi igen på, Gram Slots Jagt & Naturmesse den 20.-21. august 2016. Begge dage kl. 10.00-17.00.


Jagt og naturmessen på Gram slot, den 29-30 august 2015.


Naturmessen blev en stor succes for Dansk Land og Strandjagt

Der var mange besøgende på vores stand  ca.500-600,
vores stand på 50 kvadratmeter var ikke den største,
men en meget spændende stand der trak publikum.

Der var knap 5000 besøgende på messen.

Jagt og Naturmesse 2016 afholdes 20.-21. august.


Jagt og outdoor messe
Pinse i jagtens tegn på Valdemar slot på Tåsinge, den 23. til 25. maj.

Besøg Dansk Land og Strandjagts stand på Jagt og outdoor messen.
Læs mere her.

Dank Land- og Strandjagt Fynsafdelingerne har stået på Livstilsmessen på Valdemar Slot hele pinsen. Vi havde mange inde omkring standen og havde mange gode jagtpolitiske debatter. Medlemstegningen kunne godt have været større, men mon ikke vi ender på 5 - 6 stykker. Der er alt for mange jægere, som ikke er organiserede, og med forhandlingerne om de nye jagttider in mente, var der mange, der havde noget at tænke på, når de forlod vores stand. Vi håber de kommer som medlemmer senere.
Jagt og outdoor messe 2016 afholdes 14. - 16. maj.


Jagt, Vildt & Våben Messen, 10. 11. og 12. april, 2015
Frederiksborgcentret, Hillerød

Sjællands største jagtmesse, hvor tusindvis af gæster kommer, for at møde andre jægere, måske har aftalt at holde et møde med enkeltpersoner eller hele grupper, men sandelig også for at gøre en rigtig god handel.
Alle muligheder var til stede, og det blev da også en succes så det baskede. Der var mennesker overalt, med plastikposer fyldt til randen, og en del gik troligt og ventede på klokken blev 17, så de kunne hente enten det købte ammunition eller købte våben.

Dansk Land og Strandjagt var selvfølgelig også til stede. Vi havde allieret os med et medlem fra Dansk Patron Historisk Forening, Steen Munthe-Brunn. Forbundet havde købt en plads på 9 x 3 meter til at promovere DLS, -6 meter til land og strandjagt og 3 meter til patroner.

Vi var omkring 15 personer der forsøgte at fortælle om strandjagt og lidt landjagt, samt forsøgte at fortælle messe gæsterne om fugle, dyr og våben. Vi gjorde det på en måde så folk kunne vinde en flaske vin eller en pose snold. Der skulle gættes 24 fugle/dyr, og en kaliber 8 sortkrudt fra 1912 skulle man gætte vægten på. Hold da op, -fra 3 kg. til 31 kg. Geværet vejer 8,290 kg. 3 vindere på henholdsvis 8,250 kg og 2 gæt på 8,3 kg, -flot.
Der blev udtrukket vindere af fugle/dyr, konkurrencen, 5 gange i løbet af de 3 dage som messen varede.
Næste Jagt, vildt og våben messe afholdes i 2017.