Takster for 2017

Hvilket medlemskab passer dig?

A-medlem
Ordinært medlemskab (medlem af lokalforening/kredsforening): 350 kroner + kontingent til lokalforeningen, som besluttes på lokalforeningens generalforsamling.
Får blad + forsikring + deltager i alle aktiviteter.

A-medlem i Svendborg Strandjagtforening er 350 kroner + 250 kroner i alt 600 kroner.

B-medlem
Direkte medlemskab (hovedforening): 350 kroner + et beløb svarende til lokalforeningernes kontingent, der for tiden er 50 kroner.
Får blad + forsikring.

C-medlem
Lokalforenings medlemskab. Der betales et beløb til landsforeningen, for tiden 75 kr., og hvis lokalforeningen ønsker det, et beløb til lokalforeningen. C- medlemmer får intet blad, men er omfattet af forsikring og kan deltage i landsaktiviteterne.

C-medlem i Svendborg Strandjagtforening er 75 kroner + 125 kroner i alt 200 kroner.

D-medlem
Prøve/Juniormedlemskab: 200 kroner. Skal være under 18 år. Er medlem af hovedforeningen. Skal opgive fødselsdato ved indmeldelse.
Får blad + forsikring.

Familie/Husstandsmedlemskab