Startside‎ > ‎

Ny jæger

Det kan virke som en stor opgave at begynde som jæger. Først og fremmest skal man bestå jagtprøven, og når det så er sket, skal man finde et sted at gå på jagt.

Nogle har adgang til jagt på landjorden, mens andre foretrækker den frie jagt ved kyst og fjord. Mange jægere melder sig ind i en lokalforening under Dansk Land- og Strandjagt for at komme med på de jagter, som foreningen afholder. 

Her har vi samlet nogle sider, som kan være til gavn for den nye jæger.


 
presseinformation
 
Hvem er vi?
 
Lidt om Dansk Land- og Strandjagt.

Præsentation af Dansk Land og Strandjagt.
 


 
Jagtspil (med lyd)

Jagtspil

Skyd dykænderne, men husk at hun-ederfuglen er fredet i februar. 

Der er lyd på.
 
Få Jagt & Jægere

Jagttegnslærere kan få tilsendt Dansk Land- og Strandjagts blad Jagt & Jægere til deres elever på jagtkursus ved at sende en besked til: kasserer@dls-jagt.dk. Oplys hvor mange blade, du har brug for, samt dit navn og adresse.


Jagttegnselever, der består den tvungne jagtprøve, kan få bladet tilsendt gratis resten af det år, hvor jagtprøven er bestået. Send en besked til: kasserer@dls-jagt.dk med dit navn og adresse samt navnet på din jagttegnslærer.
 
Medlemsskab

Hvis man er under 18 år, kan man for kun 200 kroner få et prøve / juniormedlemskab. Man får blad og forsikring og bliver medlem af hovedforeningen lige som alle andre.

Opgiv fødselsdato ved indmeldelse samt navn på jagttegnslærer og kursusår.