Medlemskab

Tilbud til nye medlemmer

Som en særlig velkomst til nye medlemmer tilbyder vi, at man kan melde sig ind for 400 kroner for resten af 2021 og hele 2022.

Man kan melde sig ind ved at udfylde formen herunder, og så kan man enten indbetale beløbet på foreningens bankkonto i Sydbank eller som noget nyt via Mobilpay

Konto nr: 7045 1523032
Mobilpay 20 10 32

Spørgsmål vedr. betalingen kan sendes til landskasserer Søren Damsted, som kan findes på siden her.

Det handler om at komme på jagt – nu og i fremtiden

Når man melder sig ind i Dansk Land- og Strandjagt støtter man vores arbejde for alle jægere. Vi er mange, men vi skal helst være endnu flere, hvis vi skal sikre jagten en plads i det moderne samfund.

Engang var jagt lige så naturligt som lystfiskeri, men i dag har mange folk svært ved at forstå, hvorfor man skal have lov til at gå på jagt. Hvis ikke vi står sammen, bliver jagten i Danmark ramt af flere og flere begrænsninger – vi har mange modstandere, og de er gode til at bruge medierne.

Som medlem modtager man vores flotte blad Jagt & Jægere seks gange om året

Man er i øvrigt dækket af en fælles forsikring.

Dansk Land- og Strandjagt holder desuden øje med lovforslag, arrangerer et utal af jagter i lokalforeningerne og sørger for adgang til skydebaner – for blot at nævne lidt af det, vi beskæftiger os med. Vi er med i statsskovenes jægerfora og de brugergrupper, der bestyrer vildtreservaterne.

Hvilket medlemskab passer dig?

A-medlem
Medlemskab af både lokalforening/kredsforening og af landsforeningen. Det koster 350 kroner plus et kontingent til lokalforeningen, som besluttes på lokalforeningens generalforsamling.
Får blad og forsikring og kan deltage i alle aktiviteter. Aktiviteterne kunne være jagter, fisketure, vildtsmagning og meget andet.

B-medlem
Direkte medlemskab af hovedforeningen, men ikke lokalforening. Det koster 350 kroner, og man får blad og forsikring.

C-medlem
Lokalforeningsmedlemskab. Der betales et mindre beløb til landsforeningen, for tiden 100 kroner, og hvis lokalforeningen ønsker det, et beløb til lokalforeningen. C- medlemmer får intet blad, men er omfattet af forsikring og kan deltage i landsaktiviteterne.

D-medlem
Prøve/juniormedlemskab for 200 kroner. Man skal være under 18 år og opgive fødselsdag ved indmeldelsen. Man er medlem af hovedforeningen og får bladet og forsikring.

Husstandsmedlemskab
A-medlemskab + C-medlemskab

Vi håber, at du vil prøve Dansk Land- og Strandjagt eller give et medlemskab som gave. Velkommen!