Medlemskab

Det handler om at komme på jagt – nu og i fremtiden

Når man melder sig ind i Dansk Land- og Strandjagt støtter man vores arbejde for den almindelige jæger. Vi er mange, men vi skal helst være endnu flere, hvis vi skal sikre jagten en plads i det moderne samfund.

Engang var jagt lige så naturligt som lystfiskeri, men i dag har mange folk svært ved at forstå, hvorfor man skal have lov til at gå på jagt. Hvis ikke vi står sammen, bliver jagten i Danmark ramt af flere og flere begrænsninger – vi har mange modstandere, og de er gode til at bruge medierne.

Som medlem modtager man vores flotte blad Jagt & Jægere seks gange om året

Man er i øvrigt dækket af en fælles forsikring.

Dansk Land- og Strandjagt holder desuden øje med lovforslag, arrangerer et utal af jagter i lokalforeningerne og sørger for adgang til skydebaner – for blot at nævne lidt af det, vi beskæftiger os med. Vi er med i statsskovenes jægerfora og de brugergrupper, der bestyrer vildtreservaterne.

Hvilket medlemskab passer dig?

A-medlem
Ordinært medlemskab (medlem af lokalforening/kredsforening): 350 kroner + kontingent til lokalforeningen, som besluttes på lokalforeningens generalforsamling.
Får blad + forsikring + deltager i alle aktiviteter.

B-medlem
Direkte medlemskab (hovedforening): 350 kroner
Får blad + forsikring.

C-medlem
Lokalforenings medlemskab. Der betales et beløb til landsforeningen, for tiden 100 kr., og hvis lokalforeningen ønsker det, et beløb til lokalforeningen. C- medlemmer får intet blad, men er omfattet af forsikring og kan deltage i landsaktiviteterne.

D-medlem
Prøve/Juniormedlemskab: 200 kroner. Skal være under 18 år. Er medlem af hovedforeningen. Skal opgive fødselsdato ved indmeldelse.
Får blad + forsikring.

Husstandsmedlemskab
A-medlemskab + C-medlemskab

Vi håber, at du vil prøve Dansk Land- og Strandjagt eller give et medlemsskab som gave. Velkommen!