Velkommen til DLS bloggen

Arealkravet
En artikel af hovedbestyrelsesmedlem Richard Boers som forhåbentlige får endnu flere til at få øjnene op for disse urimeligheder og uligheder som den siddende regering og dens rådgivere nu trækker ned over hovedet på hele den danske jægerstand – følg linket her for at læse mere..

Jagt & Jægere
Er du medlem hos DLS..? – ja så er det nye Jagt & Jægere på vej til din postkasse 😃 – men er du ikke medlem hos DLS, så kan du komme med for 400,- resten af året og hele næste sæson – du skal bare være klar med din MobilPay, og så skal du besøge dette link..

Tilbud
Lige nu har vi et super tilbud på en T-shirt’s af god kvalitet med DLS logo – støt vores arbejde for at bibeholde den frie danske jagtmodel – bestil din T-shirt via dette link..

Til orientering:
Dansk Land- og Strandjagt’s høringssvar omkring forslag til ændring af lov om jagt og vildtforvaltning (indførsel af arealkrav og etablering af hjortevildtforvaltningsområder m.v.) kan nu downloades via dette link..

Bliv medlem hos Dansk Land- og Strandjagt – vi arbejder for den danske jagtmodel og har derfor også brug for dit bidrag – vi håber at se dig som medlem, læs med om medlemskaberne her.. – klik på Mobilpay ikonet, og så er du allerede igang.

OBS: Nu kan du betale dit kontingent med Mobilpay

Besøg også Facebook og vores YouTube kanal