DLS

Bliv Medlem

Vi ønsker at tiltrække endnu flere medlemmer og styrke foreningen sammen med vigtige aktører

“Bliv medlem af Dansk Land- og Strandjagt af 1991 – støt op med dit kontingent – vi har brug for din støtte i vores arbejde med blandt andet at bevare den danske jagtmodel.”

Dansk Land- og Strandjagt er Danmarks ældste og næststørste landsdækkende jagtforening med lokalforeninger i hele landet. Foreningen repræsenterer på demokratisk vis jægerne i Danmark.

Vores målsætning er at skabe en fortsat og bred forståelse i den danske befolkning for en ansvarlig jagt, til glæde for kommende generationer af naturelskere. Vi arbejder for biologisk bæredygtige jagttider, seriøs og forståelig lovgivning med færrest mulige geografiske restriktioner og mindre bureaukrati i behandlingen af brugere af den danske natur.

Vi ønsker at øge kendskabet til vores forening og fortælle, hvem vi er, og hvad vi laver. Derudover vil vi tiltrække flere medlemmer til vores forening.

Se her for mere info:
Dansk Land Og Strandjagt

Med venlig hilsen

Dansk Land- og Strandjagt

Forsikring ved Topdanmark kun for medlemmer af
Dansk Land- og Strandjagt af 1991

Alle, der har løst dansk jagttegn er omfattet af en lovpligtig ansvarsforsikring udbudt af Tryg. Forsikringen dækker kun skader, der sker ved at affyre skud under jagt eller i umiddelbar forbindelse med jagtens påbegyndelse eller afslutning.

Er du medlem af DLS, har du fordele af foreningens aftale med Topdanmark.

Forsikringen dækker det erstatningsansvar DLS kan pådrage sig i forbindelse med sine aktiviteter såsom flugt- og skiveskydning, jagtsti, markprøver, indskydning af jagtvåben og instruktionskursus.

Forsikringen dækker endvidere medlemmernes personlige ansvar i forbindelse med nævnte aktiviteter, herunder også udenfor Dansk Land- og Strandjagts eget regi.

En forsikrings dækning som ikke kan opnås andre steder.

Dækningsoversigt kan læses:

Bliv medlem af Dansk Land- og Strandjagt af 1991 – støt op med dit kontingent – vi har brug for din støtte i vores arbejde med blandt andet at bevare den danske jagtmodel.

Om forsikringen

Forsikringen  giver særlig erstatningsansvar i forbindelse med

 • Flugt- og skiveskydning
 • Jagtsti og markprøver
 • Indskydning af jagtvåben
 • Instruktionskursus

Hvilket medlemskab passer dig?

A-medlem

Medlemskab af både lokalforening/kredsforening og af landsforeningen. Det koster 400 kroner plus et kontingent til lokalforeningen, som besluttes på lokalforeningens generalforsamling.

Man får onlineblad og forsikring og kan deltage i alle aktiviteter. Aktiviteterne kunne være jagter, fisketure, vildtsmagning og meget andet. Hvis man ønsker at være medlem af flere lokalforeninger, så kontakt medlemservice  Jaime Würtz.

 • Medlemsblad (elektronisk)
 • Forsikring
 • Aktiviteter
Indmeldelses-tidspunkt Pris
1 kvt. 400 kr.
2 kvt. 300 kr.
3 kvt. 200 kr.
4 kvt. 100 kr.

Prisen er 400 kr. årligt.

Melder du dig ind i løbet af året falder prisen første år.

B-medlem

Man er direkte medlem af hovedforeningen, men ikke af en lokalforening. Det koster 400 kroner, og man får onlineblad og forsikring.

 • Medlemsblad (elektronisk)
 • Forsikring
Indmeldelses-tidspunkt Pris
1 kvt. 400 kr.
2 kvt. 300 kr.
3 kvt. 200 kr.
4 kvt. 100 kr.

Prisen er 400 kr. årligt.

Melder du dig ind i løbet af året falder prisen første år.

C-medlem

Hvis et medlem af husstanden er A- eller B-medlem, kan andre medlemmer melde sig ind for 150 kroner. Som husstand forstår vi, at alle medlemmer bor på samme adresse, som det for eksempel kan ses på www.krak.dk.

Et C-medlem er omfattet af forsikring og kan deltage i landsaktiviteterne.

 • Medlemsblad (elektronisk)
 • Forsikring
 • Aktiviteter
Pris: 150 kr.

Kontakt
Jaime Würtz
Tlf: 20 92 44 84
Email: jaimewurtz@gmail.com

D-medlem

12 måneders gratis medlemskab for juniorer og ny-jægere. Man er medlem af hovedforeningen og får onlinebladet samt forsikring.

 • Medlemsblad (elektronisk)
 • Forsikring