Intro

Hundetræning

Hundetræning

Værktøjer til hunde træning

I DLS har vi fokus på positiv læring af jagthunde og hunde i almindelighed. Vi mennesker og hunde har været nært forbundet i ca. 10.000 år. Så det er ikke noget nyt samarbejde, hund og jæger imellem.

I DLS arbejder vi målrettet efter at lave gode alsidige jagthunde. I DLS er vi helt beviste om at det ikke er noget der kommer af sig selv, dette kræver masser af hjemme træning og undervisning. Undervisningen er en vigtig del af bla. hundes sociale adfærd, og samarbejde hund og jæger imellem. Apportering kræver en effektiv jagthund. Derfor er det et lovkrav, at der skal medbringes en egnet, apporterende hund i forbindelse med jagt på småvildt med hagl våben.

Hvad for en hund skal man så vælge? Dette er jo det helt store spørgsmål. Det kan være at man har haft hund før, og har meget erfaring, det kan også være at det er første gang at man skal have hund. Hvis det er første gang man skal prøve kræfter med jagthund, så anbefaler vi at man snakker med sit netværk, men man er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte DLS og modtage rådgivning.

Link til hjemmesider

https://hundesprog.dk/
https://www.djr.dk/
https://www.dkk.dk/hundeejer
https://schweiss.dk/hundeforere

Kontakt:
Kenneth Bachwart
mail: Kbachwartmail.com
Mobil 27896810 Efter KL. 17

Hundetræning lokalforeninger.