Jagt- og fiskedag 2021

Naturstyrelsen Thy inviterer til Jagt- og fiskedag, søndag d. 17. oktober fra kl. 10.00-15.00 på hjørnet mellem Klitmøllervej og Søholtvej nord for Vandet sø.

Kom og tilbring en efterårsdag i den smukke natur ved Vandet sø sammen med Dansk Land- og Strandjagt og lær mere om jagt og friluftsliv – vi laver bålmad og byder på smagsprøver af kronvildt gryde – og som gæst hos Dansk Land- og Strandjagt får du også mulighed for at høre noget om falkejagten, og du får lejlighed til at se hvad der sker når en af falkoneren’s Harris Hawks jager en hare der løber med 70 km i timen

Harris Hawk fanger due

Der vil være rig mulighed for at blive klogere på naturen og lære hvordan man benytter sig af dens ressourcer. Foreninger og lokale aktører vil være til stede og dele ud af deres viden. Du kan blandt andet lære mere om, hvordan du bruger naturen som spisekammer, prøve kræfter med jagt og fiskeri gennem forskellige aktiviteter og smage på vildtkød tilberedt over bål og fisk fra røgeovn fortæller vildtkonsulent Tommy Hansen, fra Naturstyrelsen Thy.

 På dagen vil der være mulighed for at teste sin præcision med lerdueskydning, jagtbue og riffelsimulator og prøve kræfter med en fiskestang eller mere avancerede fiskemetoder i Vandet sø. Der vil være kyndig vejledning og gode råd .

Du har endda mulighed for at opleve samarbejdet mellem jæger og jagthund helt tæt på under opvisningen med jagt- og schweisshunde.

Vi inviterer altså på en oplevelsesrig dag for hele familien og folk der ønsker at blive klogere på de mange ressourcer naturen stiller til rådighed og hvordan man kan blive bedre til at udnytte dem. Naturstyrelsen Thy håber på at se mange af jer, til en dejlig dag i naturen.

Skriv et svar